Elérhetőségeink
an image
Pension Kammleitn GmbH
Chalet Kammleitn,
Watschig 40
A-9620 Hermagor, Austria
Co. reg: FN 382582
VAT No.: ATU 67316335

Email: chaletkammleitn@gmail.com

Phone: +43 650 9840072

Nyári programlehetőségek

an image

Nassfeld nyáron is sok kalandot kínál az idelátogató turistáknak. A Chalet Kammleitn kényelmes bázis lehet Karintia felfedezéséhez. Ez a vidék fantasztikus kikapcsolódási lehetőséget kínál mindenki számára, akár természetkedvelő, akár kalandvágyó, akár családbarát programot keres.

A Naturarena - Hermagor és környéke - egy valóságos nyári Eldorádó, ahol Karintia két legjelentõsebb fürdõtava, mintegy 1000 km kijelölt túraút, 150 km bicikli út, valamint 800 km mountainbike pálya várja Önt!

Panziónk határában halad el az R3 jelzésű kerékpárút, mely 85 km hosszan, a Gail folyó mentén köti össze Kötschach-Mauthen városkát Villach-hal. A környék lenyűgöző alpesi tájait mountain bike-kal is bebarangolhatjuk, hegyen-völgyön át, különböző nehézségű hegyi utakon, akár könnyű kirándulásra vágyik, akár komoly kihívást keres.
A Weissensse partján számos kijelölt Nordic Walking ösvény található, amelyeken útmutató táblák könnyítik meg a tájékozódást. Az utak elején és végén nyújtóhelyeket alakítottak ki különbözõ magasságokban, ahol táblákon gyakorlati feladatokat és pulzusmérési technikákat mutatnak be.

Akik több izgalomra vágynak, a sziklamászást is választhatják, a kevésbé tapasztaltak számára vezetett túrákat is szerveznek. Nagy élmény a Tressdorfer Alm-nál a sziklalabirintusnak nevezett felnőtt játszótér, sziklahasadékokkal, kis barlangokkal, kötélpályával, ahol kipróbálhatja milyen Tarzanként fáról fára repülni. Ugyanitt lehet Karintia leghosszabb nyári bobpályáját kipróbálni.

Akik kevésbé aktív kikapcsolódásra vágynak, azoknak a kristálytiszta vízű tavakat ajánljuk. A Presegger See és Weissensee melegvízű és veszélytelen hegyi tavak, melyek környékén számtalan program várja a szülõket és gyermekeket. Aranymosás, rajzolás, fõzõcskézés, csónakázás és egyéb elfoglaltságok révén játszva tanulhatnak kicsik és nagyok egyaránt a Pressegger See melletti Gyermek-Élményparkban. Versenyek és a legmodernebb sportfelszerelések – mint például a Stanley-Rider és Mountainroller – által tehetik próbára tudásukat és gyorsaságukat. Rafting vagy canyoning túrákat, illetve az Alpok legnagyobb hintáját is kipróbálhatják a bátrabbak.

Kérjük keresse fel Túrajavaslatok oldalunkat.

Egyéb programlehetőségek külön térítés ellenében

an image
an image
an image
an image
an image
an image

További programlehetőségekért kérjük látogassa meg Nassfeld turisztikai weboldalát: www.nassfeld.at